Search Icon

Nieuwe website online

25-07-12

Vandaag is de nieuwe website online gegaan. Deze site stond al een tijdje klaar. Bij het ontwerp hebben we dankbaar gebruik gemaakt van feedback van gebruikers van de oude site. De nieuwe website vervangt de oude. Heeft u nog test scores in de oude website en wilt u die nog eens bekijken? Of zijn er oude tests die u graag nog eens wilt doen? Niet getreurd: over enige tijd zal de oude site ook weer online zijn.

In de komende gaan we de oude website intern opschonen. Daarna komt hij op een ander web adres weer gewoon online. Tot die tijd, zult u op de plek van de oude en bekende tests een tijdelijke melding aantreffen.

Wilt u graag tests op de nieuwe site gaan doen? Geen probleem, maar u moet zich wel opnieuw aanmelden. Het was helaas om technische redenen niet mogelijk om de oude gebruikers in de nieuwe site op te nemen. Dit heeft er onder andere mee te maken dat onze regels zijn aangescherpt voor wat wel en niet toegestaan is als gebruikersnaam en wachtwoord. Uw oude gebruikersnaam en wachtwoorden blijven op de oude website nog gewoon geldig. U kunt desgewenst deze ook hergebruiken in de nieuwe website.

Beschikbaar in: Engels   Nederlands